vissza a weblapra MANGATTACK fórum
Képek ostroma!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

vélemények, észrevételek, a manga...
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dramacon 2.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kagome SIYU

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 26, 2007 2:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dramacon 3 jan-febr környékén áááááááááááááááááá ez lesz a karácsonyi ajándék a Mangattack-tól, ugye? *majd kicsattan a boldogságtól* Jaj alig várom, köszi köszi köszi, remélem addigra minden összejön Very Happy

Másik mangához hozzászólva, nagyon remélem, h sikerül kiadni, az is nagyon nagyon nagyon érdekel (és sztem sokakat még rajtam kívül) Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Sunyi Nyufi

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 26, 2007 4:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönjük a gyors és igényes munkát ^^

Remélem, sikerül az egyezkedés a másik kiadóval, és élvezhetjük majd Svetlana másik mangáját is. Persze nem a közeljövőben, de hát nem hajt a tatár Very Happy

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 07, 2007 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én már ettem pocky-t,és még van egy dobozzal:D
Vaniliával töltött pocky...nyamm...az volt,és maradt még egy doboz étcsoki bevonatos pocky-mVery Happy
Majd karácsonykor akarom megbontani azt!Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Manami

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 07, 2007 5:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tök fini lehet! Very Happy

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 12, 2007 6:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap vettem 1 doboz Pocky-t a Sakurazakaban epreset 600FT, finom volt, gondoltam kari elött össze kéne szedni 1 kisebb készletett, persze nem ilyen árón Smile. Hol lehet kapni ólcsobban?
Annie Rider

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2007 1:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Súgok egy tippet: van egy olyan, pockynak tetsző, mégsem pocky nevű, Japánból származó de itthon forgalmazott cucc, hogy Tricky. (A pocky nevet biztos levédték.) Nagyon hasonlít a pockyra, csak mégse az. Eddig csokissal, étcsokissal, csokival töltöttel és csokis-mandulással találkoztam. 250 körül egy kis dobozzal. Igaz, epres meg ilyen extrább nincs belőle, de nagyon pocky hangulata van. Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Warusz

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2007 7:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az infót Annie Smile Elárulod, hogy hol lehet kapni ezt a csemegét? Smile.
Annie Rider

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2007 12:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a Match-ben vettem. De valószínűleg más hasonló jellegű boltban is van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Warusz

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 14, 2007 6:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha az édességek között van akkor remélhetöleg meg találom, bár nem biztos, hogy a 4 kerben is találni ilyett. Köszi Annie!
IchiGo

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 09, 2008 4:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arról már én is hallottam. Majd holnap megnézem, hogy van e. Very Happy
Dramacon 3... *___* Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam! A 2.-nak annyira szomorú vége lett. T_T
Warusz

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2008 11:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Dramacon 3 vagy a conon lesz vagy a képregény fesztiválon. 1ként vettem ma Tricky-t 3 dobozzal mind 3 ízből fincsi Very Happy.
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 24, 2008 11:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dramacon 3 a jövő héten már kapható lesz a könyvesboltokban. A nyomda az utolsó simításokat végzi, hétfőn szállítják a könyveket. De megnyitottuk a Dramacon 3 fórumot, és meg lehet nézni a betekintő PDF-et is.
A tavaszi conra 4 új címet hozunk ki, újabb 3 részes sorozatokat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Warusz

HozzászólásElküldve: Pént. Jan. 25, 2008 9:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az jó csak kár, hogy ezzel vége is lesz.
Qinga

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 28, 2008 9:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tényleg kár h csak 3 kötetets.....*szomika* Crying or Very sad
Vissza az elejére
Miharu-san

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 17, 2009 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az egyik kedvenc mangám (a másik az 1. rész Laughing ). Az a baj, hogy várnom kell másfél hónapot, hogy megszerezzem a 3. rész. T.T
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dramacon 2. Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.