vissza a weblapra MANGATTACK fórum
Képek ostroma!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Vélemények, észrevételek, a manga

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bizenghast 1.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 17, 2007 8:04 pm    Hozzászólás témája: Vélemények, észrevételek, a manga Hozzászólás az előzmény idézésével

Elnézést kérek mindenkitől, nem szándékkal, egy véletlen folytán sikerült kitörölnöm ebből a topicból a hozzászólásokat. Remélem pótoljátok Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Kira

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 20, 2007 2:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KEDVENC MANGÁM! Köszönet a magyar fordítóknak és az írónak. Alig várom a kövi részt. Laughing

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 01, 2007 4:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is az egyik kedvencem! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a folytatás! Wink
Nalina

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 25, 2007 9:25 am    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon király a manga! Very Happy Nagyon tetszett. Jó a témája, szinte lerakhatatlan! Mr. Green A szereplőknek szép a grafikája, habár a toronyőr elég furcsán van megrajzolva! Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lawliet

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 24, 2008 7:06 pm    Hozzászólás témája: hát Hozzászólás az előzmény idézésével

én megvettem a mangát egy ismerősömtől de még nem találkoztam vele hogy átvegyem XD De ha megvettem biztos jó a története.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bizenghast 1. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.