vissza a weblapra MANGATTACK fórum
Képek ostroma!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Vélemény, észrevétel, a manga
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Éjféli opera 1.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Maniac

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 21, 2007 8:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valahogy én nem tudom megszokni, de másodszor olvasva már sokkal kevésbé zavart.
warjacska

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 27, 2007 10:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nagyon tetszett maga a hangulata és Einblick monológjai, illetve inkább gondolatfoszlányai. Amikor a zsoltárt elkezdtem olvasni, rögtön felimertem, mert tavaly vettük énekből és valahogy megmaradt a "favilla" miatt.
A rajzolás tetszett, mert látszott rajta, hogy több stílusból vegyít és csak a lényegre koncentrál, bár a visszaemlékezésnél a gyerek Einblick és Leroux feje enyhén szólva lufinak tűnt, de azért megszoktam.
Várom a folytatást, mert nem sok mindent mutatott be a szerző, sőt inkább csak lógva hagyott alattomban mindent. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nekem ez a "ördög szülöttei" nem elég se faji besorolásra, se a miértre.
A kedvencem a kórházas képsorok voltak meg a koncert^^
Dahlia aranyos lett és drukkoltam is neki, hogy menjen Ein-nal, de nagyon úgy tűnik, hogy sehova se megy már...Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
IchiGo

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 28, 2007 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt mondta a testvére, hogy a lánynak nem esik bántódása. Szóval még elszökhetnek együtt. Bár abból ítélve, hogy az elején azt írja, hogy ez egy szomorú szerelmes történet nem hiszem, hogy sikerülne nekik. : (
Igen, az író mindent csak úgy lógva hagyott, nem tudtunk meg semmit, de szerintem a végén sem leszünk sokkal okosabbak. : D Hiába, ez egy ilyen történet... : P
A dalszövegek nagyon szépek... : )
Lenox

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 29, 2007 3:32 pm    Hozzászólás témája: Éjféli opera Hozzászólás az előzmény idézésével

Huhh.. most olvastam ki az első részét röpke 20 perc alatt. Ez annyit jelent, hogy nagyon bejött a könyv. 2007 szeptemberén jön a 2. rész. Mit csináljak én addig???? Valaki, aki tud, ajánljon nekem egy jó kis mangát!
Kagome SIYU

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 30, 2007 12:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyári Srácok, DRAMACON!Very Happy (csak ha már a Mangattacknál vagyunk^^) Nem ilyen stílusúak, de nekem nagyon tetszettek:D
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Zsuzsee-chan

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 03, 2007 5:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyahh, elolvastam ezt is... Nagyon szupi! Csak nekem túl rövid volt... Vagyis úgy értve hogy túl hamar végigolvastam, igaz kétszer kellett mire megértettem mindent:)
Szerintem nagyon jó ötlet volt egyébként, hogy a kórus éneke maradt eredeti nyelven (mármint hogy nem lett lefordítva). Így valahogy hangulatosabb:)
Kagome SIYU

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 04, 2007 3:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsee-chan írta:
Szerintem nagyon jó ötlet volt egyébként, hogy a kórus éneke maradt eredeti nyelven (mármint hogy nem lett lefordítva). Így valahogy hangulatosabb:)

Így van én is ezen a véleményen vagyok:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Angel of death

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 05, 2007 2:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

warjacska írta:
Nekem nagyon tetszett maga a hangulata és Einblick monológjai, illetve inkább gondolatfoszlányai. Amikor a zsoltárt elkezdtem olvasni, rögtön felimertem, mert tavaly vettük énekből és valahogy megmaradt a "favilla" miatt.
A rajzolás tetszett, mert látszott rajta, hogy több stílusból vegyít és csak a lényegre koncentrál, bár a visszaemlékezésnél a gyerek Einblick és Leroux feje enyhén szólva lufinak tűnt, de azért megszoktam.
Várom a folytatást, mert nem sok mindent mutatott be a szerző, sőt inkább csak lógva hagyott alattomban mindent. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de nekem ez a "ördög szülöttei" nem elég se faji besorolásra, se a miértre.
Dahlia aranyos lett és drukkoltam is neki, hogy menjen Ein-nal, de nagyon úgy tűnik, hogy sehova se megy már...Sad

Óóóó Áááági! Wink Neked is megmaradt a favilla??? Laughing Úgy imádom ahogy fogalmazol...egyébként egyetértek!X) Jah..Dahlia aranyos "volt" ...de Ein az ENYÉM! Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Qinga

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 11, 2007 8:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Khmmmm....tegnap megkaptam a mangát(Csak mert szeretem a vérfarkasokat....egy ok h miért vettem meg.Very Happy)
a rajzolása elmegy....a storyt csak úgy értem,amit hátul elolvastam róla...szóval nekem kicsit bonyolult volt(Este 8-9 felé...kocsiban ülve,félhomályban.XD),Einblick bátyját meg elnéztem nőnek....de semmi baj.XD
Vissza az elejére
Kira

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 20, 2007 3:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

warjacska írta:

Ezt a latin éneket mi is vettük. Megnézte ezt a kötetet 1ik oszttársam és ez rögtön szemetszúrt neki. Mondom erre, h már tudom, miért 16+... Very Happy Kész rémálom a mi énektanárunknál órán lenni... Confused
A rajzolásától én se vok elragadtatva, olyan, mintha vki megnyújtotta volna őket középkori kínzóeszközzel. Laughing
Történet... nekem is többször kellett elolvasnom, hogy megértsem.

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 29, 2007 8:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello! én kb. 1 hónapja vettem meg a mangát és nagyon tetszik:) bár nekem is elég homály pár rész, de sztem ha még kétszer, háromszor elolvasom, biztos tisztázódik minden. már alig várom, hogy olvashassam a második részétSmile
Kagome SIYU

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 01, 2007 12:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha minden nem is, akkor olvasd el a következő kötetet, mert azután rengeteg homály feloszlik, ami az elsőnél nem Smile
Vissza az elejére
Lora

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 02, 2007 3:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kagome SIYU írta:
Ha minden nem is, akkor olvasd el a következő kötetet, mert azután rengeteg homály feloszlik, ami az elsőnél nem Smile

mindenképp elolvasom, kössz:)
Tallulah

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 25, 2007 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most kaptam meg egyik haveromtól karácsonyra a mangát, nem tudod mit adni, így megvette nekem, mivel ismeri az érdeklődési körömet, kiolvastam és határozottan tetszik :DDD
Igazából Ein karaktere tetszik hogy mennyire nyugodt és a szövegét is nagyon bírom, mondjuk mikor csak a borítóját láttam a mangának nem gondoltam hogy "love story" lesz, meglepett, várom a második kötetet, azt is megkapom hamarosan :]
jookoo

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 29, 2009 2:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyszerűen mesés manga.Nagyon egyediek a karakterek,a vérfarkasos témát pedig nem úgy mutatja be,hogy ők a csúcsgonosz gyilkológépek,hanem mint magányos sötétben rajtőzködő lényeket.És a bárány és a farkas esetében a vérfarkasok itt bárányok.A rajzstílus furcsa,de egyáltalán nem rossz.Nekem személyszerint megvan a 3. részig.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Éjféli opera 1. Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.