vissza a weblapra MANGATTACK fórum
Képek ostroma!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Megjelent!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A bárány panasza 1.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 06, 2009 12:27 am    Hozzászólás témája: Megjelent! Hozzászólás az előzmény idézésével

Erről ide:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Ayumibaba

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 06, 2009 9:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hm...érdekes a rajzolása, de amúgy kíváncsivá tett Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Lawliet

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 21, 2009 4:11 pm    Hozzászólás témája: x Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen nagyon érdekes. Főleg hogy nem csak tussal hanem más technikát is használ rajzolás közben. Nekem nagyon bejön, és legalább látszódik hogy így is lehet mangát rajzolni.
Vissza az elejére
Janim

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 24, 2009 11:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jó a története nagyon... hamar helyet kapott a kedvencek között!!! Már várom a fojtatását!!!
Lawliet

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 25, 2009 2:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Conon terveze majd megvenni a folytatást. remélem megéri majd. (A történet nem kérdés csak majd apénz >>>anyagias des)
Vissza az elejére
Janim

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 26, 2009 2:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem megéri! Nyugodtan vegyed meg ha az első kötet bejött!
pansy

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 14, 2009 10:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még csak most fedeztem fel, hogy megjelent ez a manga. o.O De tuti beszerzem, mert láttam az animét régebben, és az bejött, meg amúgy is imádom a seinent. ^^

Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kira

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 15, 2009 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

elolvastam, nekem nem tetszett. miért nem vettem meg inkább helyette valami mást... mongyuk az ördög menyasszonya 2t. vagy a rémmetró 3at. most van egy pár, ami kéne, csakhát... igen...

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 16, 2009 8:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nagyon bejön ez a manga,pedig fiú vagyok és szerintem a sztori inkább lányoknak való főleg a családi részek miatt.A rajzolása is nagyon megtetszett,borús,depressziókeltő de nagyon szép.Mindenkinek ajánlom aki szereti a vámpírsztorikat(én is azért vettem meg,mert már a Hellsingből is megvan ami megjelent,a D a vámpírvadászból is és most vmi újra vágytam.Egyedül az nem tetszik,hogy Csizuna eléggé bunkó.De egyébként szimpi.[/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A bárány panasza 1. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.