vissza a weblapra MANGATTACK fórum
Képek ostroma!

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Vélemények

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A káosz kapui 3.
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 21, 2009 6:56 pm    Hozzászólás témája: Vélemények Hozzászólás az előzmény idézésével

erről ide:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Ayumibaba

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 22, 2009 7:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megvettem conon ^^ Tetszett,mint az eddigiek Very Happy Lesz egyébként folytatása?Mert szerintem nincs lezárva a történet...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
kaata15

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 25, 2009 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is pont ezt akartam megkérdezni.... Remélem van, mert ez így nem tetszik, ha így van vége...pontosabban nincs is vége XD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 26, 2009 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudunk róla, hogy lenne folytatása, de nem elképzelhetetlen (lásd a 3 részre tervezett Bizenghastot, ami jelenleg a 6. kötetnél tart Amerikában). A szerződés 3 részról szólt, de azonnal írunk, ha kiderül, hogy folytatódik.
Vissza az elejére
Barbara-chan

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 31, 2009 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én úgy hallottam, hogy tokyopop nem akarja tovább kiadni a mangát vagy vmi ilyesmi, de a mangaka már régen megmondta, hogy 3 kötetbe nem fog beleférni a történet, szóval most csak reménykedhetünk, hogy mégis kiadják a folytatást...
Mondjuk Bizenghaston én is néztem, hogy már 6.kötet is kijött, én eredetileg annál 5 kötetről tudtamXD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Mitsuki-chan

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 31, 2009 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem tetszett bár sztem lesz 4. kötete mert, ez nem nem lenne jó befejezésnek
Oguri Shiganori

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 31, 2009 8:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem még nem volt alkalmam megvenni de sietek a legközelebbi könyvesboltba és megveszem Very Happy Laughing Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lawliet

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 21, 2009 4:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nem vettem meg de olvastam. Nagyon jó legyen még néhány része. Na ezért csak szurkolhatok.

Más ilyen stílusú mangát nem szeretnétek kiadni?
Vissza az elejére
Natsumi-chan

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 28, 2009 8:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nagyon jó manga Very Happy de már nagyon ki kéne adni a következő kötetet. nem szeressük a lezáratlan befejezést TT jah, bocs ez nem is befejezés Dx

"Az élő csillag messze-messze száll.. Örök sötétség kíséri álmom. De csillagunk a kedvelt rontás emészti.. ..Míg egy nap tán alázuhan a földre."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> A káosz kapui 3. Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.